Menu
Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten worden geserveerd in formaat tussengerecht.
Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)
Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren
Onze Gerechten
*Crèmeux van Tallegio met roodlof, frisee salade en gemarineerde stoofpeertjes 16
Geroosterde brioche gevuld met crabsalade, gebakken uitjes, bosui en sriracha mayonaise 19
Vitello Tonato: gerookte Albacore tonijn met kalfsmayonaise, witlof en rucola-pompoenpitpesto 18
Steak tartaar met aubergine compote, olijvencrostini, scamorza en basilicummayonaise 18
*Gevulde tartelette van pastinaak, ui en truffel met Parmezaancrumble en rode wijn sjalottenjus 16
*Geroosterde bospeen met burrata, Puy vert linzen, salsa verde, hazelnoten en worteljus 17
*Romige gnocchi met gorgonzola, cavalo nero, knolselderij, pecannoten en broodkruim 15
Geroosterde kabeljauw met zuurkoolrisotto, pancetta, bundelzwammen en beurre blanc 19
Gekonfijte Veluwse eendenbout met aardappelmousseline, rode kool en laurier jus 20
Diamanthaas van Iers-rund met geroosterde andijvie, polenta en groene peperjus 20
*Vegetarische gerechten
Voor erbij
Verse frietjes van de Patat Generatie met dragon mayonaise 6
Geroosterde spruitjes met pecannoten en Parmezaancrumble 7
Wintersalade met witlof, roodlof, frisee en gepofte knoflookdressing 5
Desserts
Parfait van gingerbread met Griekse yoghurt, kaneelkoekjes en sinaasappelsaus 11
Chocolademousse met spicy pumpkin salsa, krokante kataifi en pistache roomijs 11
Wentelteefje van briochebrood met appelcompote, vanille roomijs en caramelsaus 12
“Chefs Ice Bucket” drie soorten ijs met verschillende toppings en chocoladesaus (2 pers) 25
“Café complet” koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandises 10
Kaastrolley ‘Echte Liefde’ met amandelvijgenbrood, Pane Carasau en huisgemaakte compote
2 soorten kaas 12
3 soorten kaas 14
4 soorten kaas 16