Menu
Op de kaart verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame producten. Alle gerechten worden geserveerd in formaat tussengerecht.
Onze keuken is geopend vanaf 17.30 uur tot 21.30 uur
( laatste bestelling van koude en warme gerechten)
Wij vragen onze gasten om de sluitingstijd van 23.00 uur te respecteren
Onze Gerechten
formaat tussengerecht
*Crème van burrata met aardpeer, radicchio, cavolo nero, balsamico, amandelen en zuurdesem 16
Ceviche van coquille “Tom Yam” met bosui, radijs, sojaboontjes, cashewnoten en koriander 19
Sesamcilinder gevuld met tonijntartaar, mango, wakame-komkommer salade en yuzu ponzu dressing 18
Gerookte Veluwse eendenborst met knolselderij, witlof, Puy vert linzen en truffelmayonaise 18
*“Hotdog” Briochebrood van Matthijs Boon met rettich, zuurkool, cornichons en mosterdmayonaise 16
*Risotto met truffel, bospaddenstoelen, spinazie en Parmezaan schuim 17
*Gegrilde knolselderij met tijm, bundelzwammen, Pecorino, hazelnoten en beurre blanc 15
Gebakken harderfilet met caponata, krokante gnocchi, ansjovis en basilicum 19
Langzaam gegaarde kalfssukade met groene kool, aardappelmousseline, garam masala jus 20
Diamanthaas van Iers-rund met geroosterde ui, krokante aardappel, spinazie en Sriracha boter 20
*Vegetarische gerechten
Voor erbij
Verse frietjes van de Patat Generatie met Franse mayonaise 6
Geroosterde pompoen met pompoenpitten en Parmezaan crumble 7
Herfstsalade van wiltlof, Granny Smith en walnoten 5
Desserts
Espressoparfait met crème Suisse, hopjes krokant en Kahlúa-chocoladesaus 11
Lemoncurd met vanille roomijs, geroosterde amandelen, zeezout en dille 11
Banoffee; mascarpone crème met pinda kletskop, caramelsaus en bananenroomijs 12
“Chefs Ice Bucket” drie soorten ijs met verschillende toppings en caramelsaus (2 pers) 25
“Café complet” koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandises 9
Kaastrolley ‘Echte Liefde’ met amandelvijgenbrood, Pane Carasau en huisgemaakte compote
2 soorten kaas 11
3 soorten kaas 13
4 soorten kaas 15